ALEXANDRA BADEA
Dreamer

Am știut din anul 3 de facultate că recrutarea este calea mea. Au trecut mai bine de 13 ani de atunci, în acest timp am făcut recrutare în toate variantele posibile: în agenție de recrutare, ca manager de resurse umane și apoi din propria agenția de recrutare. Dacă sunt foarte bună în a potrivi omul potrivit la locul potrivit, în training excelez. Din 2015 am acceptat provocarea de a ține un curs și de atunci nu m-am mai oprit. Am ținut training-uri dedicate atat pentru persoane fizice, cât și pentru companii naționale și internaționale. Proiecte de referințe: Ejobs, Enel, HRC Italia, Business Academy, Software Academy, Conferintele Brand YourSelf. Dacă vrei să înveți recrutare și în mod special recrutare IT și employer branding, te invităm să ne cunoști. Pasiunea ne recomandă 🙂

IULIAN SMARANDA
Recruitment Training Specialist

Cu o experiență de 8 ani în domeniul recrutarii, Iulian a coordonat mai multe proiecte din domenii diferite, unde a avut ocazia să se implice în mai multe acțiuni din recrutare: end-to-end process, candidate experience, comunicare, stakeholder management și team management. Pe langa acestea, Iulian s-a implicat și în proiecte de consultanta în cariera și training.

Este pasionat de oameni și de tot ce înseamnă interacțiunea cu aceștia

DARIA SIMION
Recruitment Training Specialist

Daria și-a descoperit pasiunea pentru domeniul resurselor umane încă de la primul job. Cu 10 ani experiență în domeniu dintre care 7 în recrutare IT în companii multinationale, și-a dezvoltat expertiza în procese de recrutare end-to-end, onboarding, sourcing, account management. A fost implicată, de asemenea, în diferite activități cum ar fi Employee Engagement, administrare de traininguri, dezvoltare de carieră.

ANDREEA RADU
Organisational trainer

Andreea are o experiență de 4 ani în domeniul resurselor umane. Trecând ea însăși printr-o reconversie profesională, i s-a oferit oportunitatea să se dezvolte în “școala” Talent Center unde s-a implicat în procese de recrutare end-to-end, gestionare proiecte, consultanță pentru candidați și clienți, dezvoltare produs și training.