Ce spun cursanții noștri despre acest curs

Andreea

“Aici am avut șansa să particip în diverse proiecte de recrutare. Am exersat pe partea de sourcing pentru diverse roluri: Software developers, Project Managers, Contabil. Partea aceasta de sourcing îmi place.”

Raluca

“Am aflat foarte multe lucruri noi legate de proceduri, nu neapărat de procesul de angajare. prin prisma jobului pe care eu l-am executat până acum, am avut ocazia să angajez mulți oameni în departamentul de marketing. Știam care este procesul general, dar în acest curs ai ocazia să vezi pas cu pas cum se întâmplă tot procesul.”

Ana Maria

“M-am înscris și am acceptat să particip la acest curs pentru că nu m-am ocupat de recrutare efectiv în cadrul experienței mele, fac mai mult partea de generalist. Dar pentru a întregi orizontul unui om din HR, consider că trebuie să ai și cunoștințe și experiența pe partea de recrutare.”

Cristina

Cred că acest curs m-ar ajuta indiferent de domeniul pe care l-aș alege. Eu am lucrat în diverse domenii până acum, nu doar în recrutare, dar cu toate acestea, factorii comuni erau oamenii, relațiile pe care le dezvolți cu oamenii.

Raluca

Eu am intrat nepregătită din punct de vedere teoretic, din punct de vedere practic, am mai participat la procese de recrutare. Toți care avem ceva experiență în muncă, ne-am lovit de procesul de recrutare, Experiența cu Talent Center mi-a adus o centralizare și o clarificare a proceselor. Mie mi-a fost foarte util, informațiile au fost concentrate, dar ample.

Adina

Avand in vedere că eu nu aveam o experiență în domeniu, pentru mine 95% a fost ceva nou. partea de sourcing, parte de abordare a candidaților, partea de interviuri și lucrurile laterale acesteia.